Curs GRATUIT

Prezentat de Silvia Kovacs si o invitata surpriza

CUM POȚI SĂ CÂȘTIGI 2000-5000 DE EURO LUNAR  IN 90 DE ZILE!


Afla cum folosesc cei mai de succes experti, creatori de cursuri, coachi (asa ca tine) acest sistem pentru a-si transforma afacerea intr-un “ATM bancar”care distribuie bani în mod constant fara intreruperi

Masterclass-ul are loc :

Joi,  14 Aprilie

Ora 19:00

Recomanda-le si prietenilor tai acest Masterclass!

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Cele cu adrese de Yahoo!nu primesc link-ul întâlnirii și nu pot participa la Webinar

Ce PRIMESTI in acest Masterclass:


Intelegi de ce nu ai avut vanzari si inscrieri online

Inveti cei 5 pasi prin care trebuie sa treci pentru a incepe sa castigi bani online

O sa iti arat negru pe alb de ce e in interesul tau sa iti faci o Lista de Abonati - acum si cum poti sa castigi bani cu ajutorul ei

Te ajut sa intelegi ca cel mai important activ pe care il poti avea in afacerea ta online este Lista ta de abonati la e-mail

In webinar iti arat exact cum lucrez eu in afacerile mele online pentru a genera vanzari, inscrieri si reactii.

Descoperi o metoda puternica de promovare online, rapida, accesibila, masurabila

Afli cum sa faci un Magnet pentru Leaduri, atragator

Mi-am propus sa iti "instalez" in memorie tot ce iti trebuie ca sa incepi sa-ti cresti afacerea online acum

Descoperi posibilitatea de a castiga cu 447% mai mult decat alti antreprenori

Deprinzi un set de abilităţi şi tehnici care-ţi permit să ştii că vei avea rezultate încă de dinainte să publici o campanie si pe care le vei putea folosi toata viata.

Dupa ce implementezi cei 5 pasi nu o sa mai fie nevoie sa iti spunem noi ce sa faci pentru a creste vanzarile si inscrierile. O sa te descurci singura, iar cu abilitatile dobandite - ti se vor deschide apoi mult mai multe oportunitati.VINO LIVE si Inveti cum sa 
Faci Vanzari si Inscrieri 
cu Ajutorul Listei de Abonati
 


Recomanda-le si prietenilor tai acest Masterclass!

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Cele cu adrese de Yahoo! nu primesc link-ul întâlnirii și nu pot participa la Webinar

Despre Stela Trif - fondator program Launch ATM 

Sunt absolventa de chimie si drept, pasionata de dezvoltare personala, sunt un om dedicat dezvoltarii oamenilor.

Mi-am inceput activitate cu afaceri clasice de familie timp de aproape 20 de ani apoi flerul m-a impins catre business-uri online.

Am folosit internetul și un model de business online ca să îmi fac loc în peisajul românesc. În scurt timp (cam 5 ani) am devenit foarte cautata pe zona de marketing si promovare online.

Ce te voi învăța este modelul pe care l-am rafinat în 24 de ani de carieră dintre care 5 in mediul online, testând și jonglând între două lumi:

1. Lumea profundă a dezvoltarii personale, a minții și a sufletului.

2.Lumea antreprenoriatului, a sistemelor și a echipelor create pentru a aduce bani și impact asupra lumii.

Am fost Coordonator de Program la John Maxwell Team Romania si membru certificat pe coaching, training, speaking din 2017. 

Sunt autoarea unor programe de marketing si promovare online si fondatoarea Scolii de Marketing Online.

Am creat pentru toți cei interesați de mediul online, o serie de materiale care au fost parcurse de peste 10 mii de oameni. 

Despre Silvia Kovacs

Eu sun Silvia Kovacs, Health Coach. Am un business online cu produse digitale si vreau sa zic ca in 2021 dupa 5 ani de studiat diverse cursuri si programe ajunsesem sa nu imi pot monetiza expertiza pentru ca imi lipseau anumite piese din puzzel. Insa eu voiam sa ajut foarte multi oameni in jurul meu si, sincer, voiam sa incasez foarte mult pe expertiza acumulata in ani de zile si pe ora de munca. Aveam un site super, cu continut valoros si design pe masura, vizitatori ZERO!  Aplicam cate ceva, dar nu functiona, pentru ca nu aveam o strategie si un mentor care sa ma indrume!

In acel moment am descoperit aceasta strategie in care ma pot baza pe expertiza mea, pot sa impactez mii de oameni deodata, pot sa ma extind international si atrag clienti din toata lumea . De ce sa ma opresc la Romania cand online-ul e nelimitat? Practic am descoperit cea mai rapida metoda sa imi construiesc un imperiu in jurul brandului meu personal. Nu credeam ca e posibil in domeniul meu, si bineinteles pot sa incasez mult mai mult.

Aceasta strategie este validata de peste 100 de persoane in ultimul an.

Daca vrei sa afli si tu aceasta strategie, ti-am pregatit un training gratuit. Trebuie doar sa apesi pe buton, sa vii la Masterclass si promit ca o sa te ajute foarte mult. 

Inscrie-te Chiar ACUM si Invata cum sa 
Faci Vanzari si Inscrieri 
cu Ajutorul Listei de Abonati 
Recomanda-le si prietenilor tai acest Masterclass!

*folosește o adresă de Gmail la înscriere. Cele cu adrese de Yahoo!nu primesc link-ul întâlnirii și nu pot participa la Webinar

© Copyright@Stela Trif 2022 

50% Complete

GET MY BEST SELLING BOOK - FREE

Enter your details below to get instant access to [enter lead magnet name here]

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

INSCRIE-TE ACUM LA MASTERCLASS-ul LIVE GRATUIT

Descopera cum poti sa castigi intre 1000-5000 euro lunar in 90 de zile!

.

Procesăm datele  personale așa cum se menționează în Politica noastră de confidențialitate. Te poti dezabona în orice moment făcând clic pe linkul de dezabonare din partea de jos a oricăruia dintre e-mailurile mele.

Close