4 PRINCIPII DE BAZA PENTRU A BENEFICIA SI TU DE O RECOMPENSA GENIALA !

Acest concept de afacere functioneaza pentru oamenii gata sa investeasca 100% din ei in ceva. Este nevoie de 200% pentru a avea succes in afaceri; 100% trebuie sa vina de la tine si 100% trebuie sa vina de la nivelul afacerii pe care ai ales-o, vehiculul afacerii pe care ai ales-o, vehiculul afacerii insemnand cum iti castigi existenta, cum iti sustii familia.

Am vazut oameni care investesc 100% din ei insisi intr-un vehicul (profesie sau loc de munca), dar acel vehicul nu are capacitatea sa dea inapoi 100%, mecanismele  bunastarii pur si simplu nu sunt acolo.

Dar nimeni nu ti-a explicat amanuntit de ce nu functioneaza si de ce sunt o pierdere a timpului tau pretios atunci cand scopul tau este succesul financiar.

Acest material este pentru persoanele dispuse sa puna partea lor de 100%. Lor le lipseste doar vehiculul potrivit pentru afacere, o explicatie care sa justifice utilitatea acestuia si dovada faptului ca functioneaza.

Chiar daca am spus ca trebuie sa puneti 100% , asta nu inseamna ca trebuie sa muncesti  full-time. Nici eu nu am facut-o. Nu inseamna ca trebuie sa sacrificati din timpul petrecut alaturi de familie sau ca trebuie sa aveti o experienta anterioara!

Eu nu am avut-o!

DAR VEI INVATA DE AICI CUM MI-A PERMIS MIE

SA CONSTRUIESC O AFACERE DE SUCCES .

Cu siguranta afaceri de succes au mai fost create si in trecut, totusi aceasta a fost facuta fara angajati, fara conturi de incasari si plati , fara cheltuieli de regie si cu o investitie foarte mica.

Recent am spus aceste cuvinte unui proprietar de afacere si el mi-a replicat:" suna prea bine ca sa fie adevara ". Si l-am intrebat: "Este acesta un motiv destul de bun ca sa incepi sa fii interesat "?A stat cateva secunde dupa care a spus: "asta ar fi un lucru inteligent ".

Ceea ce iti sugerez este nu doar sa urmaresti aceste informatii, ci sa le studiezi. Dar ceea ce vreau sa fac pentru inceput este sa creez un teren egal intre oamenii care stiu sa evalueze o afacere  si cei care nu stiu pentru ca a  explica aceasta afacere nu ar fi foarte eficient pana nu invatati sa evaluati o afacere.

Cel mai simplu lucru cand cineva nu intelege ceva este sa spuna: 'aaa...nu functioneaza'. Calea de a realiza acest teren egal este sa iti dau

4 PRINCIPII DE BAZA PE CARE SA LE EVALUEZI LA O AFACERE :

Numarul 1 :

Este o piata imensa si in dezvoltare. Daca ati fi cel mai mare producator din lume de discuri de vinil, ar mai conta azi?

Nu! Nu conteaza cat de bun esti  intr-o industrie care se erodeaza.

Numarul 2 :

Este un produs unic si consumabil. O sa dezvolt mai intai aspectul de unic. Daca nu ai un produs unic atunci concurezi in ceea ce priveste pretul si comoditatea. Cine are cel mai bun pret, cine este cel mai aproape pentru consumator. Dar daca esti unic oamenii trebuie sa vina la tine.

Aspectul urmator este consumabil. Daca ai un produs neconsumabil practic esti somer pana la urmatoarea ta vanzare. Este de dorit o vanzare repetata a unor produse consumabile. Fie ca este de fiecare data cand cineva ridica telefonul, se conecteaza la internet, isi reinnoieste calitatea de membru, aprinde lumina sau deschide o cutie sau o sticla, tu iti doresti acele comisioane repetate pentru ca ele te pot plati din nou si din nou.

Numarul 3 :

Este coordonarea. In principal ma refer aici la alegerea momentului potrivit. Pe parcursul tuturor acestor cicluri ale economiei sunt oameni care fac bani si oameni care pierd bani.

Cei care fac bani sunt cei din fruntea unui trend major. Cei care pierd sunt cei care neglijeaza trendul. Cum ajungi in fruntea unui trend major? Studezi ce anume il creeaza.

Fara nici o indoiala, in societatea de astazi membrii generatiei Baby-Boomers sunt cei care creeaza cel mai mare trand, ei  sunt grupul de bebelusi nascuri intre 1946 si 1964. Au fost 76 de milioane nascuti in SUA un miliard in intreaga lume. De ce se vorbeste atat de mult despre asta? Ei reprezinta o treime din populatia SUA si controleaza 65% din totalul banilor.

As compara dimensiunea acestui grup cu dimensiunea unei mingi de baschet care se deplaseaza printr-un furtun de gradina. Ei remodeleaza fiecare domeniu prin care trec. Daca puteti prezice unde se va afla aceasta minge, trecand prin furtun, aveti abilitati de a face averi. Afacerea ta trebuie sa caute domeniile care se extind sau cele care urmeaza sa se extinda. Nu conteaza de cat timp faci ceva sau cat timp ai fost in scoala ca sa inveti ceva. Esti tu in fruntea trandului sau nu?

Nu trebuie sa ai un sentiment de loialitate fata de ceva doar pentru ca ai fost educat in acest domeniu sau pentru ca l-ai proiectat timp indelungat. Deci studiind trendurile actuale observam ca un miliard de oameni se afla intre 50 si 70 de ani. Aceasta fiind situatia, care este afcerea pe care ti-ai dori-o?

Sa privim la cateva tranduri evidente, actuale si de viitor. Sanatatea si dorinta de a arata mai tineri este un trend urias. Deci produsele si serviciile care incetinesc imbatranirea vor continua sa fie foarte cautate. Afacerile care se concentreaza pe aspecte ale pensionarii o duc foarte bine.

Afaceri concentrate pe grija de a nu risipi banii vor fi evident infloritoare. Aspecte legate de testamente si drepturi de proprietate vor deveni trenduri mari. Aparatura va fi de asemenea in crestere. Tehnologia a creat de fapt industrii. Pe masura ce lumea se globalizeaza, piata internationala va juca un rol mare la fel ca si grupul nascut imediat dupa Baby Boomers cunoscut drept Generatia X.

Avand in vedere ca generatia Baby Boomer detine 65% din totalul banilor, atunci cand o generatie inteligenta creaza un nou produs sau un serviviu extraordinar, trebuie sa il realizeze suficient de simplu ca un Baby Boomer sa il poata intelege. Altfel acel podus nu va fi acceptat in masa. Si sper ca are sens ce va spun acum.

Acestea sunt cateva dintre cele mai mari trenduri asa ca daca vrei sa fii recompensat in mod stralucit, trebuie sa te concentrezi pe industrii si companii care s-au pozitionat in fruntea acestor trenduri.

Numarul 4 :

Este efectul de parghie. Voi insista pe acest punct putin deoarece nu prea suntem educati (in aceasta directie) in societatea noastra. Suntem invatati sa dobandim o educatie buna, sa ne construim un CV si sa schimbam experienta noastra pentru banii cuiva.

Problema este ca daca nu oferim experenta, nu castigam nici un ban. Asa ca timpul de concediu ,costa. O plimbare pe la terenul de golf, costa. Timpul cu familia, desi foarte important, costa. Cu ale cuvinte, efectul de parghie, folosit in sens de crestere, inseamna 'prin care sa obtii ceva'.

O forma de parghie este sa investesti 5 milioane de lei si sa castigi 10% din dobanda ceea ce iti va aduce ca venit aproximativ 41 de miare/luna. Asadar indiferent cum iti petreci timpul, in familie, jucand golf sau in concediu tot te bucuri de 41 de 'batrane'pe luna. Iti inmultesti banii prin efectul de parghie

Acesta este o parghie pe care toata lumea o va iubi dar foarte putini o au.

Un alt model de efect de parghie  care este disponibil pentru fiecare , inclusiv pentru TINE ti-l voi explica mai jos.

Apropo, daca nu ramai cu nimic din acest material decat cu o mai buna intelegere a acestui concept simplu, deja ai obtinut ceva foarte valoros prin parcurgerea materialului.

Imagineaza-ti ca detii o companie.Angajezi o singura persoana. Pe mine. Luni eu lucrez 8 ore si tu lucrezi 8 ore ca si mine.

Acum asculta cu atentie!

Tu esti platit pentru 16 ore de munca pentru ca preiei o parte din productivitatea mea care se intoarce ca venit inapoi la tine. Beneficiezi printr-un efect de parghie de eforturile mele pentru ca eu sunt angajatul tau. Deci din punct de vedere teoretic cu cat ai mai multi angajati, cu atat ai mai multe parghii.

Totusi, ai avut vreodata angajati?  Daca ai avut, atunci stii ca, in teorie, sa angajezi pe cineva, suna minunat, dar este dificil sa obtii efectele de parghie prin angajati. Se spun ca daca ai un angajat, ai o bataie de cap, daca ai 100 de angajati ajungi la un centru de' boli nervoase'...va spun din propria experienta. Singurul motiv este acesta: niciun angajat nu va munci din greu pentru compania ta, asa cum o faci tu. Pentru ca nu e al lui/ei.

Iata ideea pe care ti-o propun pentru efectul de parghie. Daca as alege o formula care sa sintetizeze intregul material, aceasta ar fi: pentru a avea un  efect de parghie  adevarat trebuie sa creezi o situatie in care fiecare sa aiba aceeasi masura de castig. Doar atunci ai un efect de parghie adevarat.

Da-mi voie sa iti dau un exemplu  de astfel de parghie. Sa spunem ca sunt un agent imobiliar si angajez un agent pe nume Maria.  Maria iese pe teren si vinde o constructie. Maria primeste un procent din pretul de vanzare al constructiei. La fel si eu broker-ul.

De ce castiga si eu broker-ul un procent, daca Maria este cea care a vandut constructia?

Ei bine, eu am facut o parte din reclama, am pregatit-o pe Maria, am avut prima initiativa de a merge si de a-mi lua licenta de broker. Mi-am asumat riscul. Am facut o multime de lucruri. Asa ca este corect ca eu, broker-ul, sa imi castig banii.

Dar Maria nu lucreaza pentru mine ca angajata. Ea este un contractor independent.   Ideea aici este ca broker-ul si agentul au aceeasi suma de castig din vanzarea casei. Este clar in interesul agentului sa castige mai multi bani, ceea ce  este o forma de parghie pentru broker. Exsita insa un punct slab in aceasta situatie de parghie si anume: broker-ul poate sa aiba mai multi agenti, dar agentii nu pot. Brokerul are parghii.

Si asta pana cand agentii fac ceea ce ii sperie cel mai mult pe brokeri. Ce se intampla cand eu, brokerul, am fost intr-adevar eficient in a o invata pe Maria sa fie un bun agent? Ce va dori Maria sa faca  in urmatorii cativa ani? Sa fie propriul broker, nu-i asa? Este asta ceva bun pentru mine, brokerul?  Nu!  Pentru ca odata ce ajunge sa fie broker, mie mi se intampla 2 lucruri rele:

  1. Se despreinde de mine si pierd o sursa de venit
  2. Si mai rau decat atat, ea(el) este acum concurenta mea pe care eu am pregatit-o. Ea imi stie toate secretele. De altfel asta nu se intampla numai in domeniul imobiliar; se intampla in toate domeniile.

Ai auzit vreodata expresia: Voi lucra acolo doar pentru a capata experienta? Ce inseamna asta? Inseamna: ' le voi fura cunostintele si apoi voi actiona pe cont propriu'.

Daca esti proprietar de afacere, cati oameni ai instruit care nu mai lucreaza pentru tine? Cati oameni ai instruit ca sa fie concurentii tai?

Ei bine, va fi si mai rau. Sa spunem ca Maria este broker mai jos pe aceeasi strada. Ce va face ea acum? Va merge si va angaja proprii sai agenti. Si hai sa spunem ca unul dintre agenti este Ilinca.  Ilinca vrea si ea ca la un moment dat sa devina broker. Ea devine astfel concurenta pentru mine, concurenta pe care am pregatit-o indirect, ca si pentru Maria pe care am pregatit-o in mod direct. Si asta continua permanent. Eu am creat de fapt un lant de concurenti pe care i-am pregatit.

Ce ar fi sa facem o schimbare completa de paradigma?

Aici intervine GENIALITATEA.

Sa spunem ca o imputernicesc pe Maria sa devina broker. Vreau ca ea sa devina broker din prima zi. Vedeti? Singura cale prin care eu sau  tu putem pastra un lider este sa-i asiguram aceeasi oportunitate de crestere pe care o avem noi, adica o oportunitate in care fiecare are aceeasi suma de castigat.

Asa ca din prima zi o voi incuraja pe Maria sa devina broker. Si cand o face, ea nu pleaca de langa mine sa devina concurenta mea. Ea se schimba din agent in broker ceea ce ii permite acum sa isi sponsorizeze proprii ei agenti. Pentru a creea un stimulent pentru mine ca broker, astfel incat sa ii ajut intotdeauna pe Maria si agentii ei, voi continua sa castig un procentaj din ceea ce ea si agentii ei vand.

Si nu ar trebui sa castig? Eu am pregatit-o. Mi-am asumat riscul si toate celelalte motive pe care le-am mentionat mai sus. Acum procentul pe care il castig de la Maria si organizatia ei trebuie sa fie mult mai mic decat atunci cand ea era agent, dar trebuie sa castig in continuare un procentaj. Acesta este stimulentul meu pentru a continua sa lucrez cu ei.

Poate ca unii oameni uitandu-se la asta ar spune: Doamne, asta nu este un sistem din acela piramidal? Si care este perceptia despre o piramida ?Oamenii din varf iau toti banii si oamenii de jos fac toata munca! Asa-i? Nu asta este perceptia despre un sistem piramidal?

Haideti  sa va explic de ce acesta nu este un sistem piramidal si de ce nu in mod necesar oamenii din varf castiga toti bani. Voi fac o remarca rapida inainte de a discuta problema sistemului piramidal.

Nu forma geometrica este partea cu care oamenii au o problema. Aceasta forma geometrica este probabil forma geometrica a arborelui genealogic al familiei voastre. Este forma guvernului nostru. Pentru arhitecti  este cea mai solida structura cunsocuta de oameni. Fiecare structura organizationala  din lume are aceatsa forma.  Aceasta forma nu este o problema. Totusi acea perceptie ca' oamenii din varf castiga toti banii...'?

Imagineaza-ti o corporatie tipica. In varf se afla CEO. Castiga presedintele mai multi bani decat CEO?In mod normal, nu. Dar sub presedinte?. Poate vreunul dintre vicepresedinti sa castige mai mult decat presedintele?

Nu!  Iti pun aceasta intrebare si vreau sa te gandesti la ea cu adevarat. Ce s-ar intampla daca vreunul dintre  vicepresedintii unei corporatii ar castiga mai multi bani decat presedintele? Ce s-ar intampla? Am vorbi despre o confuzie totala.

Acest intreg proces se numeste delegare. Fiecare nivel mai jos al corporatiei castiga un venit mai mic. Motivul pentru care presedintele poate sa le spuna vicepresedintilor ce sa faca este pentru ca el castiga mai multi bani. Desi structura  unei corporatii este: oamenii de la varf castiga majoritatea banilor si oamenii de la baza nu. CEO-ul oricarei corporatii castiga din productivitate sau din efectul de parghie al fiecaruia din corporatia lui, indiferent ca CEO-ul i-a angajat personal pe fiecare sau altcineva din companie i-a angajat. Asa ca CEO si doar CEO castiga de pe mai multe nivele din compania sa.

Modelul pe care il sugerez ca fiind genial este acela in care tu personal ai aceeasi oportunitate de a castiga de pe nivele multiple de brokeri sau agenti. De acum ma voi referi la aceasta formula de marketing ca :

Marketing In Retea sau NETWORK MARKETING

In Network Marketing, tu personal ai posibilitatea de a castiga din productivitatea oamenilor din organizatia ta, fie ca i-ai sponsorizat tu personal sau i-a sponsorizat altcineva din organizatia ta.

Tii mine cand am spus ca pentru a putea avea parghii adevarata trebuie sa creezi o structura  in care toata lumea sa obtina aceeasi masura de castig? Ei bine, tocmai asta am descris!

Iata ce face dintr-o structura de Network Marketing cea mai corecta structura disponibila. In cele mai multe companii de Network Marketing fiecare poate castiga pe cateva nivele in adancime din organizatia pe care a construit-o. Fiecare persoana din comapnie poate castiga dupa acelasi numar de nivele in adancime, cum ar fi de exemplu 3 nivele in adancime sau 4 nivele in adancime. Sa spunem ca sunt 3 nivele. Daca tu cosntruiesti o organizatie care va fi mai productiva, atunci tu vei castiga mai multi bani decat voi castiga eu. Chiar daca tu ai fi in organizatia mea! Tu ai castiga de pe 3 nivele de care eu nu pot beneficia pentru ca fiecare beneficiaza de pe acelasi numar  de nivele. Exista oameni in organizatia mea chiar acum care castiga mai multi bani decat mine.

Stiti cum numesc eu asta?

DREPTATE !

Nu ar trebui sa fie asa? Vreau sa spun, daca am lua orice structura, nu ar trebui ca cea mai productiva persoana din acea structura sa castige cei mai multi bani?

Mai jos o sa  va povestesc despre dr Charles King care detine un doctorat la Harvard si este profesor de marketing la Universitatea din Ilinois, Chicago si care printre altele preda marketingul in retea la Universitate, si-a luat diploma de marketing la Universitatea Texas, in Austin, a facut un 'tur de practica' cu corporatia Exxon, si apoi si-a luat doctoratul in administrarea afacerilor la Universitaea Harvard. Mult mai important, in jurul anilor '90 s-a implicat in a studia, a preda si a da consultanta in domeniul Network Marketingului.

Venind dintr-o scoala atat de conservaoare si fiind un om foate conservator, a fost intrebat ce l-a facut sa ia in considerare Network Marketingul si sa inceapa cu el. Raspunsul a fost ca in 1990 a avut loc o recensiune economica in SUA, drept consecinta cei interesati au incetat sa mai vina la studii. Absolveau sute de studenti si nu isi gaseau loc de munca, iar absolventii mai vechi se intorceau pentru ca isi pierdusera locurile de munca si cautau ajutor. Si Universitate nu avea nimic sa le ofere. Atunci a inceput sa caute datorita trecutului  sau de consultant in afaceri, o alternativa pentru cariera. A studiat ideea de a incepe o noua afacere si  o afacere de acasa, s-a uita la francize si la vanzari directe. Si in aria vanzarilor directe a dat de Network Marketing.

A fost foarte  sceptic, a fost foarte negativist in ceea ce priveste Network Marketingul. La scoala de afaceri Harvard nu se preda Network Marketing si atunci nu a stiut prea multe despre asta.

Intr-un final unul dintre studentii lui l-a intrebat: 'De ce sunteti atat de negativist in ce priveste Network Marketingul? S-a uitat la tanar si i-a spus:  'Fiule, stiu suficient ca sa stiu ca nu vreau sa mai stiu si alte lucruri '.  Studentul s-a uita la el  si i-a spus:  'Profesore, daca eu v-as fi dat acest raspuns la acea intrebare fara mai multa informatie decat aveati, mi-ati fi dat cel mai slab calificativ '. Profesorul s-a  intors spre student si i-a spus:  'Fiule, ai absoluta dreptate ! Nu am nici o baza pentru aceasta concluzie. Tocmai ai primit cel mai mare calificativ'.

Drept rezultat, profesorul a mers la biblioteca, a mers la intalniri  si in urmatarele 6 luni nu a avut alta preocupare, decat pentru domeniul Network Marketing-ului. A vizita companiile de top, a discutat cu liderii din Network Marketing, a devenit un propovaduitor. In 1990-91 a inceput sa predea  Network Marketing la cursurile de marketing de la Universitate.

Profesorul a fost intrebat ce ar face daca sa presupunem ca ar intalni o persoana super sceptica. Ce sfat ar avea pentru ea?

"I-as recomanda sa faca exact ceea ce am facut si eu. Eu am fost un super sceptic, am facut efortul necesar, am investigat acest domeniu si am tras propriile mele concluzii. I-as recomanda cu tarie sa decida ca va depune efortul cuvenit si apoi sa inceapa sa defineasca exact care este rolul pe care doreste sa il joace in domeniul Network Marketingului. Sa isi stabileasca asteptari realiste. Daca exista un singur motiv pentru care sa esuezi in acest domeniu, acesta este sindromul imbogatirii rapide, gandindu-te ca poti sa intri in aceasta industrie si sa faci rapid sume enorme de bani fara munca.

Dimpotriva, daca iti propui asteptari realiste si dezvolti un plan de actiune care sa ghideze dezvoltarea afacerii tale, poti avea succes. Si asta vine din partea unui absolvent al Universitatii Harvard care a fost cu adevarat sceptic. Dar printr-o straduinta autentica, a aflat adevarul".

Warren Buffet detine o companie de Network Marketing. Daca nu stiti cine e, el este  mai constant prezent in topul celor mai bogati 5 oameni din lume. Si-a creat averea, investind in companii si cumparand cele mai bune companii. De ce credeti ca unele companii precum Microsoft, AT&T, Gilette, Colgate, Citibank, IBM, Toyota, Xerox, Texas Instruments, AOL, Oracle,  si multe altele distribuie unele sau toate produsele lor prin sistemul de Network Maketing?

Este folosita aceasta metoda de distributie pentru ca Network Marketingul este un model foarte eficient pentru a distribui produsele si serviciile.

Aceste mari corporatii sunt marturii puternice pentru succesul si credibilitatea sistemului.

Asta confirma ceea ce spunea profesorul King si anume ca aceatsa industrie a ajuns la maturitate si este acum o profesie adevarata.

Motivul pentru care atat de multi oameni se alatura Network Marketing-ului este acela ca oamenii vor sa detina controlul vietii lor. Ei vor o calitate a vietii si Network Marketingul ofera asta cu adevarat.

Aud de mule ori oameni plangandu-se ca sunt prea ocupati, ca nu au destul timp in loc ca ei  sa controleze  timpul.

Ai observat ca sunt oameni care avand 24 de ore pe zi castiga 10.000 euro/an? Si sunt oameni care cu aceleasi 24 de ore castiga 10 milioane euro/an?

Da-mi voie sa-ti explic diferenta.Am auzit multi oameni spunand fraza urmatoare 'este mai usor sa fac eu asta decat sa incerc sa ii determin pe altii s-o faca '. De fiecare data cand aud fraza asta stiu ca acea persoana si-a 'tintuit' picioarele pe podea. Tot ce poate sa faca este sa isi cheltuiasca timpul, nu sa-l inveseasca.

IATA UN SECRET !

Bunastarea este ascunsa celor care incearca sa faca totul singuri. Bunastarea se arata acelora care sunt destul de rabdatori ca sa ii instruiasca pe altii. Cand intelegi puterea educarii  si imputernicirii altora pentru ca tu sa realizezi mult, esti cu adevarat pe drumul spre bunastare.

Acum cu aceasta intelegere a importantei de a-i pregati pe altii pentru ca tu sa realizezi mai mult ,priveste la Network Marketing si vei vedea de ce l-am numit "O RECOMPENSA GENIALA ".

In Network Marketing ceea ce tu ii inveti si pregatesti pe altii sa faca, este multiplicarea a ceea ce tu faci, adica sa gasesti si sa ii antrenezi pe altii. Asta de fapt te multiplica.

De aceea spun ca in afara de cresterea ta spirituala si familia ta nu mai exista nimic ce ai putea face in lumea asta si care sa te rasplateasca mai bine pentru investirea timpului decat Network Marketingul.

As vrea sa mai adaug un singur punct pe care il consider unul dintre cele mai importante pentru tine pentru a intelege pe deplin valoarea Network Marketingului

Iti voi arata  ceva extrem de profund!

Care este numarul de ore maxim pe care  il poti lucra intr-o zi? 24 de ore, nu? Deci daca nu dormi deloc, poti lucra exact 24 de ore. Dar daca nu dormi un an intreg ? Poti lucra 8760 ore intr-un an. Dar acesta este numarul maxim de ore pe care il poti munci intr-un an.

Sa presupunem ca am 56000 de oameni in organizatia mea din lumea intreaga.Hai sa presupunem ca fiecare dintre cei 56000 oameni muncesc doar o ora in decursul anului. 56000 de oameni a cate o ora fiecare 56000 de ore de munca pentru care sunt platita. Ei bine, pentru majoritatea oamenilor, ca sa castige de pe urma a 56000 de ore de munca trebuie sa lucreze mai mult de 6 ani ,24 de ore pe zi si fara sa doarma ca sa aiba acelasi numar de ore pe care eu il am dintr-o singura ora pe an. Hai sa iti spun ceva foate ridicol.

Sa presupunem ca toti cei 56000 de oameni ai mei lucreaza o singura zi de 8 ore intr-un an. 56000 x 8 ore sunt 448000 pentru care sunt platita. Asta le-ar lua celor mai multi oameni peste 51 de ani de munca, 24 de ore pe zi, ceea ce eu pot sa obtin in 8 ore pe an.

8 ore intr-un an fata de de 51 de ani muncind 24 de ore in fiecare zi?

Asta nu pare corect, nu-i asa?

Este in mod cert incorect!

Ce nu este corect e faptul ca nu ai inteles asta pana acum in timp ce altii au inteles!

Dar acum ca ai inteles, asuma-ti responsabilitatea pentru asta. Nu fugi incepand sa creezi motive pentru care nu poti sa faci asta.

Poti s-o faci!

Nu spun nimic pentru a te impresiona. Nu am nevoie sa te impresionez. Acesta este doar un material educational. Scopul meu in crearea acestui material este de a contribui si eu la acea invatare care mi-a fost oferita atat de generos. Pentru ca Network Marketingul  mi-a oferit un stil de viata pe care nu mi l-am putut imagina inainte.

Si pentru ca Network Marketingul mi-a oferit libertatea totala, financiara si de timp, simt ca este responsabilitatea mea sa explic aceasta industrie intr-un mod care sa fie inteles.

Asa ca spun toate acestea doar pentru a te face sa intelegi ca diferenta dintre cei bogati si orcine altcineva este efectul de praghie. Trebuie sa intelegi asta! Si nimic nu ne da noua ca indivizi, aceste parghii intr-un mod atat de corect ca Network Marketingul.

Asa ca du-te si ia o foaie de hartie, scrie ceea ce iti doresti cu adevarat in viata.

Esti un A, un B sau un C?

C este un ne vedem mai incolo, acum nu vreau multumesc. Asta este in regula din punctul meu de vedere pentru ca relatia ta cu mine  este mult mai importanta decat orice altceva.

Sau esti un B. Un B inseamna poate. In primul rand doresc sa cunosc produsele. Daca esti un B, fa acest lucru, nu amana. Ucigasul numarul unu al succesului financiar este amanarea. Oamneii pun la o parte actiunea pana maine si cumva se conving ca maine vor face acel lucru. Stiti despre ce vorbesc: imediat ce voi termina cu acest proiect o sa am mai mult timp. sau imediat ce micutul Mihnea se va reintoarce la scoala voi putea sa...Si nu se mai intampla niciodata! Da o persoana are o scuza, are tot ce ii trebuie pentru a esua. Nu lasa sa fii tu aceasta. Comanda produsele azi!

Sau esti un A. Si asta inseamna Da, absolut! Nu, nu ai primit raspuns la toate intrebarile, dar ai primit suficient pentru a porni si a incepe instruirea. Felicitari tie si abilitatii tale de a lua decizii! Daca este seara tarziu si ai parcurs acest material, nu te ingrijora ca dorm . Sunt treaza. Daca nu, trezeste-ma!

Spune-mi Hei, acum ca ineleg acest lucru, nu pot sa dorm. Si daca eu nu pot sa dorm, nici tu nu o sa dormi. Crede-ma, voi aprecia acel telefon. Asa ca hai sa vedem  daca esti un A, un B sau un C.

Asta ete tot! Alatura-te noua!

Vei fi bucuroasa ca ai facut-o! Acum este momentul potrivit si intelept! Iti multumesc ca ti-ai rezervat timp pentru a parcurge acest material. Sper ca a fost educativ pentru tine! Dar ceea ce sper cu adevarat este ca vei valorifica aceasta informatie.

Abia astept sa lucrez cu tine!

Drumurile noastre se vor intersecta cu siguranta!

STELA TRIF